wrapper

Aktuális

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Vármegyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztálya (a továbbiakban: Kormányhivatal) az IKO-AUTO Kft. (1116 Budapest, Barázda utca 42.) kérelmére indított eljárásban meghozta érdemi döntését és a PE-06/KTF/03997-14/2023. sz. határozattal módosította a „Zsámbék I.- dolomit” védnevű bányatelken (Zsámbék, Pátyi út 0170/9 hrsz.) folytatott bányászati tevékenység környezetvédelmi működési engedélyét.

A határozat – a honlapon kívül – a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján is kifüggesztésre került, az alábbiak szerint:

a határozat kifüggesztésének időpontja: 2023. április 13.
a határozat levételének időpontja: 2023. május 15.


A határozatba az érintettek a Kormányhivatalban, a Kormányhivatal honlapján (http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek), valamint a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán is betekinthetnek.

A jelen ügyben érintett az a természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, akire vagy amelyre az eljárásban hozott döntés kihat vagy kihathat, valamint aki vagy amely szervezet az eljárásban hozott döntésben egyébként érdekelt.

"Zsámbék I. dolomit" védnevű bányatelken folytatott bányászati tékenységre vonatkozó, KTF: 10768-8/2014 számú környezetvédelmi működési engedély kérelemre történő módosítása


Fotó: https://www.hazai-banyak.hu/

Utoljára frissítve: csütörtök, 13 április 2023

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria