wrapper

Aktuális

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a HUSTAR RECYLING Kft. (1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 6. B. ép. 5. em. 53.) kérelmére a Zsámbék, Pátyi út 0170/9 hrsz.-ú ingatlanon folytatott hulladékgazdálkodási tevékenységének bővítésével kapcsolatban a Pest Vármegyei Kormányhivatal (a továbbiakban: környezetvédelmi hatóság) előtt környezeti hatásvizsgálati eljárás indult. Az eljárással kapcsolatos részletes tudnivalókat, valamint a kapcsolódó iratokat a mellékelt dokumentumok tartalmazzák.

A csatolt közlemény a honlapon kívül a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján is kifüggesztésre került, az alábbiak szerint:

a közlemény kifüggesztésének időpontja: 2023. február 14.
a közlemény levételének időpontja: 2023. március 16.

Az érintettek a kérelembe, valamint annak mellékleteibe a
- közleményben megjelölt elektronikus címen
- Zsámbék város honlapján, valamint
- ügyfélfogadási időben, a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán tekinthetnek bele.
Tájékoztatjuk a T. Érintetteket, hogy a kérelem tartalmára vonatkozóan a közzétételt követő 30 napon belül Zsámbék város jegyzőjénél vagy a környezetvédelmi hatóságnál észrevételt tehetnek.

Tájékoztatjuk továbbá a T. Lakosságot, hogy a környezetvédelmi hatóság az eljárás során közmeghallgatást tart, az alábbiak szerint:

a közmeghallgatás helye: Zsámbéki Polgármesteri Hivatal – tanácsterem
2072 Zsámbék, Rácváros utca 2-4.
a közmeghallgatás időpontja: 2023. március 21. (kedd) 10:00 óra

A jelen ügyben érintett az a természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, akire vagy amelyre a környezeti hatásvizsgálati eljárásban hozott döntés kihat vagy kihathat, valamint aki vagy amely szervezet az eljárásban hozott döntésben egyébként érdekelt.
3._melleklet___Telephelyberleti_szerzodes.pdf 4._melleklet___Telepengedely.pdf 463_3_hustar_ertesites_eljaras_meginditasarol.pdf 463_hustar_kozlemeny_kornyezeti_hatasvizsgalat.pdf Hustar_KHV_meghat.pdf Hustar_Recycling_KHV_20230108.pdf A cikk tartalma pdf-ben

Kép forrása: www.green.it Utoljára frissítve: kedd, 14 február 2023

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria