wrapper

Aktuális

Menczer Tamás országgyűlési képviselő és Horváth László polgármester átadták a két részletben elkészült Józsefváros utcát.
A Józsefváros utca építése két ütemben zajlott. Az első ütemben 190 méter hosszban és 6 méter szélességben készült el tavaly nyáron a Honvéd utcától a Nagy-Homoród utcáig tartó szakasz.
A második ütemben pedig a Nagy-Homoród utcától a Terv utcáig tartó szakasz valósult meg tavaly novembertől idén márciusig 240 méter hosszban és 4 méter szélességben. Az útfelújításhoz kapcsolódva még egy 260 méter hosszúságú járda is épült az utcában.
Az elhúzódó útépítést az építési anyaghiány és az időjárás is késleltette, de idén tavaszra befejeződött. A beruházás Menczer Tamásnak és a Belügyminisztérium pályázatának köszönhetően 20 millió forint támogatásban részesült.


Utoljára frissítve: kedd, 04 április 2023

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria