wrapper

Aktuális


Felhívás


Zsámbék város immár 31 esztendeje a németországi Wettenberg község testvértelepülése. Wettenberg, Zsámbék és Zsámbék mellett, a franciaországi Grignyvel és Sourgessel is testvérvárosi kapcsolatot ápol.

A testvértelepülések önkormányzatainak szervezésében, immár negyedik alkalommal kerül sor a testvérvárosi ifjúsági találkozóra 2024. 07. 30 – 2024. 08. 09. között a németországi Wettenbergben.

A táborozás keretében a testvértelepülésekről érkező fiatalok különféle közös kulturális-és sport programokon, kirándulásokon vesznek részt, amely lehetővé teszi egymás kultúrájának megismerését, az angol és német nyelv gyakorlását.

Zsámbék Város Önkormányzat szervezésében várjuk a 14-15. éves Zsámbéki lakóhelyű tanulóknak a jelentkezését, akik német és/vagy angol nyelvtudással rendelkeznek és kedvet éreznek a fent leírt ifjúsági találkozón való részvételhez.

Várható egyéni költségviselés (kb. 50.000 Ft/fő) + költőpénz.

Jelentkezési lap letölthető Zsámbék Város honlapjáról.
Jelentkezési határidő, címe: 2024. április 26. (péntek) ügyfélfogadási időben személyesen Polgármesteri Hivatal Zsámbék, Rácváros u 2-4.
ÉRDEKLŐDNI LEHET: Salamon Gabriella 30/211-1700
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A jelentkezések elbírálása beérkezési sorrend figyelembevételével történik.

Horváth László
polgármester

Utoljára frissítve: hétfő, 15 április 2024

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria