wrapper

Aktuális


PARTNERSÉGI EGYEZTETÉS LAKOSSÁGI FÓRUM
MEGHÍVÓ
Tisztelt Zsámbéki Polgárok,
Egyházi, Intézményi és Vállalkozásvezetők,
tisztelt Partnerek!
-TRT-11-

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 96/2023. (VII.28.) sz. Kt. határozatával döntött Zsámbék Város Településrendezési tervének módosításáról -11. csomagterv- (továbbiakban TRT 11.), amely a hatályos Helyi Építési Szabályzatot érinti.

A Zsámbék Város a TRT 11. módosítása két szomszédos területre vonatkozóan történik, amelyek az alábbiak:
I. ütemben a 090/24 hrsz-ú terület hatályos HÉSZ szerinti Gksz-7 jelű kereskedelmi szolgáltató gazdasági terület övezeti előírásainak módosítása, hogy az a jelenleginél intenzívebb beépítési lehetőséget biztosítson szabadtéri próbapálya létesítése, és logisztikai célú hasznosítás céljából. Az I. ütemként nevesített területrész: a Gksz-7 gazdasági övezetbe tartozó fejlesztési terület a megközelítését biztosító 090/9 hrsz-ú magánútra, és a 090/24 hrsz.-ú ingatlanra terjed ki, melynek területe összesen: 86885 m2.

II. ütemben a 090/21 hrsz-ú terület jelenlegi hatályos Má-á jelű általános mezőgazdasági övezeti előírásainak módosítása a településszerkezeti tervvel összhangban Gksz jelű gazdasági területként történő hasznosítása az I. tervezési ütemmel azonos övezeti előírásokkal a telek vízgazdálkodási övezetbe sorolt területrészének változatlanul hagyása mellett. A II. ütemként nevesített területrész: az I. ütem bővítési területeként, a jelenleg a hatályos szabályozás szerint Má-á mezőgazdasági övezetbe tartozó fejlesztési terület a 090/21 hrsz-ú ingatlanra terjed ki, melynek területe összesen: 111596 m2.
A TRT 11. tervcsomag tervezési anyaga Zsámbéki Város honlapján, a hirdetmények között érhető el, és tekinthető meg.

A Lakossági Fórum ideje:
2023. november 22-én szerda, 16 óra.
A Lakossági Fórum helye:
Zsámbéki, Polgármesteri Hivatal tanácsterem:
2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4.


A tervmódosítás partnerségi véleményezése a 419/2021. (VII. 15.) Korm.rendelet 65.§-a előírásainak megfelelően történik. A partnerek észrevételeinek és javaslatának közlésére az alábbi lehetőségek biztosítottak:
a) Lakossági fórumon szóban adja elő, amelyet a lakossági fórumról készült jegyzőkönyvbe foglalnak, és az észrevételt, javaslatot az önkormányzat feltölti a Lechner Tudásközpont által működtett E-TÉR felületre.
b) A lakossági fórumot követő 5 napon belül írásban teszi meg elektronikusan vagy papíralapú levélben. Elektronikus levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell az észrevételeket megküldeni, papíralapú levélben pedig a Zsámbék Város Önkormányzatának a 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. címre megküldve, amelyet a lakossági fórumról készült jegyzőkönyvhöz csatolunk, és az észrevételt, javaslatot az önkormányzat feltölti az E-TÉR felületre, vagy
c) Közvetlenül az E-TÉR felületre tölti fel, amire a lakossági fórumot követő naptól számított 10 napon belül tehet meg.

Az E-Tér felületen történő véleménynyilvánítás első lépése, hogy a partner regisztráljon az Országos Építésügyi Nyilvántartás (továbbiakban: OÉNY) jogosultságkezelő rendszerében (IDM) legalább Magányszemélyként, amennyiben még nem regisztrált felhasználó, és legyen és a rendszerbe bejelentkezzen. Az alábbi linkről letölthető segédletben segítséget talál a regisztrációhoz:
https://www.e-epites.hu/sites/default/files/csatolmanyok/hasznalati_utmutato_-_partnerek_szamara.pdf

Zsámbék, 2023. november 13.

Horváth László polgármester

00 Meghívó TRT-11.pdf 01 Zsambek_TRT_mod_Megalapozo-Alatamaszto_dok_11_cst_partnersegi_szakasz.pdf 02 Zsambek_HÉSZ_mod. rendelet_11_cst_partnersegi_szakasz.pdf 03 zsambek_HÉSZ_mod_SZT_1_M3_szabtervlap_11_cst_partnersegi_szakasz.pdf 04 Zsambek_HÉSZ_mod_SZT_3_M3_szabtervlap_11_cst_partnersegi_szakasz.pdf

Utoljára frissítve: csütörtök, 16 november 2023

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria