wrapper

Aktuális

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Vármegyei Kormányhivatal (a továbbiakban: környezetvédelmi hatóság) a HUSTAR RECYLING Kft. (1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándort út 6. B. ép. 5. em. 53.) Zsámbék, Pátyi út 0170/9 hrsz.-ú ingatlanon folytatott hulladékgazdálkodási tevékenységének bővítésével (kapacitás 23.000 t/év mennyiségre történő emelése) kapcsolatos környezeti hatásvizsgálati eljárás folytatásáról döntött.

A csatolt közlemény a honlapon kívül a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján is kifüggesztésre került, az alábbiak szerint:

a közlemény kifüggesztésének időpontja: 2023. december 1.
a közlemény levételének időpontja: 2024. január 2.


Az érintettek a közleménybe és a dokumentációba – a közleményben megadott megtekintési és elérési lehetőségeken túl – ügyfélfogadási időben, a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán tekinthetnek bele.

Tájékoztatjuk a T. Érintetteket, hogy az üggyel kapcsolatban a közzétételt követő 30. napig Zsámbék Város Jegyzőjénél vagy a környezetvédelmi hatóságnál írásbeli észrevételt tehetnek.

A jelen ügyben érintett az a természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, akire vagy amelyre a környezeti hatásvizsgálati eljárásban hozott döntés kihat vagy kihathat, valamint aki vagy amely szervezet az eljárásban hozott döntésben egyébként érdekelt.

Hustar_recycling_kozlemeny_hatasvizsgalati_eljaras_folytatasa.pdf

Utoljára frissítve: péntek, 01 december 2023

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria