wrapper

Aktuális

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül Zsámbék Város Önkormányzata – mint kedvezményezett – 399 999 999,-Ft összegű, vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásban részesült, melyből a település egészségügyi alapellátás fejlesztését a védőnői szolgálat infrastrukturális fejlesztésével, azaz új védőnői épületszárny kialakításával és megépítésével kívánja megvalósítani.

Zsámbék Város Önkormányzata a Területfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága és a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium Helyi egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztése tárgyú pályázati felhívására támogatási kérelmet nyújtott be. A pályázat a településen működő védőnői ellátást kiszolgáló, új épületszárny kialakítására irányult. A fentiek szerint elnyert támogatásból az orvosi rendelőhöz csatlakozó új, kétszintes épületszárny kivitelezése valósul meg.

A fejlesztés eredményeként a védőnői ellátást kiszolgáló, megfelelő infrastrukturális feltételeket teremtő épület jön létre, illetve ugyanitt a háziorvosi és gyermekorvosi praxisok számára új vizsgálóhelyiségek és hozzájuk tartozó szociális blokk fog létesülni.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A projekttel kapcsolatos bővebb információkat a https://www.zsambek.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Varga Anett, pályázati referens
Telefonszám:+36-30/519-1042
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sajtóközlemény

Utoljára frissítve: szerda, 12 június 2024

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria