wrapper

Aktuális

TOP_PLUSZ-2.1.1-21-PT1-2022-00016 Zsámbék Város önkormányzati épületeinek energetikai korszerűsítése

2023.10.26.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül Zsámbék Város Önkormányzata – mint kedvezményezett – 129.133.806,-Ft összegű, vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásban részesült, melyből a település két önkormányzati épületének energetikai felújítását kívánja megvalósítani.

Zsámbék Város Önkormányzata a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Irányító Hatóság Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése tárgyú pályázati felhívására támogatási kérelmet nyújtott be. A pályázat a Zsámbék város két önkormányzati épületének – a Polgármesteri Hivatal és az orvosi ügyelet – energetikai felújítására irányult. A fentiek szerint elnyert támogatásból az épületek hőszigetelése, nyílászáróinak cseréje, napelemes rendszer telepítése, illetve a Polgármesteri Hivatalban hőszivattyús fűtési rendszer kiépítése történik meg.
A fejlesztés eredményeként az épületek üzemeltetési költségei mérséklődni fognak, tekintettel arra, hogy a korszerű hőmegtartó megoldások következtében az energiafelhasználás csökkenni fog.
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A projekttel kapcsolatos bővebb információkat a https://www.zsambek.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Varga Anett, pályázati referens
Telefonszám:+36-30/519-1042
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sajtóközlemény

Utoljára frissítve: szerda, 12 június 2024

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria