Nyomtatás

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a korábbi (2023. február 27.) hirdetményünkhöz kapcsolódóan az Ormosszén Zrt. tavaszi akciót hirdetett meg barnakőszén beszerzésére vonatkozóan a 2023. május 15 – június 15. közötti időszakra, melyről bővebb információ a csatolt dokumentumban található.


2023. február 27-i eredeti cikk:
Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot,

hogy a kialakult energiakrízis okozta nehézségek áthidalása érdekében Magyarország Kormánya elindította a barnakőszén-programot, lehetőséget adva a lakosságnak hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához. A lakossági megrendelések teljesítésére az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt. felkészült, webáruházat hozott létre a https://hazaiszen.hu oldalon, ahol regisztrációt követően ugyanúgy lehet intézni a megrendeléseket, mint bármely más webáruházban.

Azon lakosok részére, akik nem rendelkeznek internet eléréssel és rokon, ismerős segítségét sem tudják igénybe venni, az önkormányzat adminisztrációs segítséget nyújt. Ebben az esetben az önkormányzat csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.
Amennyiben ezzel a lehetőséggel kívánnak élni, úgy kérjük, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül, vagy a +36 23 565 622 telefonszámon, vagy az Ügyfélszolgálati Irodán félfogadási időben jelezzék erre vonatkozó szándékukat.

Tavaszi akció

Utoljára frissítve: szerda, 17 május 2023