wrapper

Aktuális

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot,

hogy a korábbiakban megadott dátumtól e ltérően az építőanyagok beszerzésének elhúzódása miatt 2022. augusztus 15-től körülbelül másfél hónapon keresztül Zsámbék Város Önkormányzata a Józsefváros utca felújítását végzi (Honvéd utcai kereszteződéstő l, a NagyHomoród utca útkereszteződésig). A beruházás részben Nemzetgazdasági Minisztériumi támogatással, valamint az Önkormányzat saját költségéből valósul meg.

A munkavégzés ideje alatt a közúti és gyalogos forgalom korlátozására lehet számítani, azonban az ingatlanok zavartalan megköze lítésérő l a Kivitelező a lehetőségeknek megfelelően próbál minden esetben gondoskodni. Amennyiben probléma merülne fel a kivitelezés során a kivitelező e lérhetősége: Bajusz Krisztián: 06-20-779-9392

Hulladékszállítással kapcsolatban, kétjük a szállítási napot megelőzően a hulladékgyüjtőt a Honvéd utca, Rákóczy út, vagy Nagy-Homoród utca le nem zárt helyeire kihúzni szíveskedjenek, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. errő l a helyről el tudja szállítani.

Beruházó: Zsámbék Város Önkormányzata

Szíves türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük!

Zsámbék, 2022. augusztus 12.

Tisztelettel:

Horváth László
polgármester

Részletek

Utoljára frissítve: péntek, 12 augusztus 2022

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria