wrapper

Aktuális

Tisztelt Lakosok!

Szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Közösséget, hogy a Gyermelyi Vállalatcsoport Növénytermesztési Ágazata az idei évben is szervestrágya szórást fog végezni az Önök lakóhelye közelében.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elképzelhető, hogy ez a széljárás függvényében kellemetlen szaghatással jár a munkavégzés ideje alatt.

A kijuttatást a törvényi előírásoknak maximálisan megfelelve végezzük el és a kiszórt trágya azonnali bedolgozásával igyekszünk a kialakuló szaghatás okozta kellemetlen helyzetet mielőbb megszüntetni.

Társaságunk a jövőben is fontosnak tartja, hogy a lakosságot minél kevésbé zavarja ezen tevékenységével, ezért már az elmúlt évben is komoly beruházásokat végeztünk.

A múlt évben felvettük a kapcsolatot az Aqua- Nivó Kft-vel, akik ipari szagsemlegesítéssel foglalkoznak. A mostani szórás során üzembe helyeztünk egy La. Biofog 400 EVO szagtalanító berendezést. Ebben az évben ezzel a berendezéssel kezelt trágyát juttatunk ki a területekre, ennek köszönhetően a tavalyihoz képest kevésbé lesz koncentrált a trágyaszórással járó szaghatás. Bízunk benne, hogy ezt a Tisztelt Lakosság saját maga is megtapasztalja.

Az előzőleg vállaltaknak megfelelően továbbra sem szórunk trágyát a hétvégi napokon és ünnepnapokon. Ezzel is igyekszünk a lakosság hétvégi pihenését zavartalanabbá tenni.

Várható szórási időpontok és kijuttatási helyszínek:

2022. 07. 25- 31.   Mány határ
2022.08.01-től      Szomor és Felsőörs között


Az idei évben még további hasonló időtartamú kijuttatások várhatóak, melyről a későbbiekben tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot!

Ezúton is köszönjük a Lakosság türelmét és megértését!

Somodori Kft. Vezetősége

Somodori Kft.
2821 Gyermely, Bajnai út 1.
Telefon/ Phone: +36 34 570-500
www.gyermelyi.hu

Részletek

Utoljára frissítve: hétfő, 25 július 2022

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria