wrapper

Aktuális

Az önkormányzat idén is biztosítja az ingyenes ágdarálást a lakosság részére!
Időpont: 2021. március 16.
Ettől a naptól kezdődően kérjük az ágak kihelyezését, a munka folyamatos, nem egy napig fog tartani!
Egy területre nem megy vissza a gép még egyszer a később kirakott gallyakért. Olvassák el az ágdarálást végző vállalkozó felhívását is!

Felhívás!

Kérnénk szépen az Önkormányzat által meghirdetett időpontban kihelyezni az elszállíttatni kívánt ághulladékot. Lehetőleg az út mellé, vagy ahhoz közel – pl. kocsibejáróra – de az úttestre ne lógjon ki. Minél nagyobb darabokban egybe hagyva – így Önöknek és nekünk is kevesebb munkával jár (a gép 18 cm átmérőig darál). Az ágakat nem kell összekötni sem, de gyorsabb a mi munkánk, ha rendre van lerakva: a végek mind egy irányba és az út felé nézzenek. Így előbb végzünk és tovább haladva a gép zaja is hamar tovatűnik. A darálni valóban nem lehet drót, madzag, kő (gyöngykavicstól a kuléig), földes gyökér, vas/műanyag/egyéb hulladék. Előbbieket a gép nem dolgozza fel, ha ilyen előkerül – az egész rakat ottmarad. Válogatni nincs idő – a város többi lakója is várja, hogy odaérjünk. Lágyszárú növényeket, lombot, fűnyiradékot nem szállítunk el, csak gallyhulladékot.

Köszönettel: Kalmár Gerzson

Utoljára frissítve: csütörtök, 11 március 2021

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria