wrapper

Aktuális

TISZTELT ZSÁMBÉKI LAKOSOK!

Zsámbék Város Képviselőtestülete (KT) a 116/2020. (XI. 4.) sz. Kt. határozatával a város helyi építési szabályzatának (HÉSZ) részleges módosítását kezdeményezte a „Szennyvíztisztító telep bővítése" című projekt tárgyában. A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. §-a szerint eljárva tájékoztatom, hogy elkészült a TRE-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációja. A terv elektronikusan e levél mellékleteként, ezen a linken érhető el.

A Korm. rendelet 29/A. § (5) pontja, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. § (1) bek. b) pont alapján a TRE-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációjának partnerségi egyeztetése, elektronikus úton is történhet.

Az elektronikus véleménynyilvánításra a honlapon történő közzétételétől számított 15 napon belül, azaz 2020. december 7. és 2020. december 22. közötti időszakban van módjuk, annak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével.

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

Zsámbék, 2020. december 7.

Horváth László
polgármester


A hirdetmény pdf-ben HÉSZ-mód - Szennyvíztisztitó.pdf

Utoljára frissítve: hétfő, 07 december 2020

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria