wrapper

AktuálisA Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával megvalósuló egészségház felújítás beruházás ütemterv szerint halad.
Az alábbi képeken látható, hogy elkészült az új villamos vezetékek behúzása, a vakolás, glettelés, néhol az első festés is és az állmennyezet is készül a korszerű energiatakarékos világítással. Egyes helyiségekben már az új, hatékony fűtési rendszert szolgáló radiátorok is elhelyezésre kerültek. A könnyen takarítható linoleum burkolatok a képen a leragasztásra várnak. A linóleum burkolat két színű lesz, mivel a csökkent látásúak számára eltérő színekkel kerül kialakításra a vezetősáv. Hasonlóan a fenti okok miatt az ajtók keretei is éles eltérést mutatnak majd színben az ajtólaphoz képest. Miközben bent halad a munka, kint sincs megállás. A parkolók is készülnek és az épület körüli járda, valamint a lift is.

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria